28 Şubat 2008 Perşembe

JANJANLI GÜLLÜ FULAR




Modelini busu arkadaşımda görüp begenmiştim çok sevdiğim bir arkadaşım için ördüm,ipim çelebi pırıl akıllı 100 gr'lık ip yeterli oluyor.şiş no:4 yapımını kısaca anlatayım.
35 ilmekle 1 sıra ters 1 sıra düz ördüm boyun ölçüsüne gelince bir ördüm bir artım ve bu şekilde 5 sıra yaptım ilmek sayım iki katına çıktı,daha sonra tekrar bir örüp bir artırdım bu şeklide 5 sıra daha ördümyine ilmek sayım iki katına çıktı.tekrar bir ördüm bir artırdım 5 sıra örüp kestim kesme işlemini yaparken çok sıkı örerseniz hoş durmuyor,serbest örmekte yarar var.
diğer ucundan 35 ilmek alıp bir sıra ördüm ortadan 12-13 ilmeği kesip bir sıra örüp tekrar 12-13 ilmek atark 3 er 3 er kestim oval durması için.umarım sizler ve ördüğüm arkadaşım beğenir:))

3 yorum:

  1. canım fular gerçekten çok güzel olmuş.(bende isterim)ellerine sağlık.bendede şal merakı var değişik bi şal gördümmü yapmak istiyorum.sevgiler canım arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. ay canım yaa ışıl ışıl çok güzel olmuş.benim şalından ipinden çelebi marka hemde..eline sağlık güle güle dolasın sahibi boynuna:)))

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım neden beğenmesin sahibleri:)her ehdiye güzeldir bence..güle güle kulansınlar

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin