27 Kasım 2008 Perşembe

yakadan baslamali bebek hirkasi





yakadan başlamalı desenli bebek hırkamız,bu sene bebek örgüsü fazla olacak galiba bende ,ikiz yeğenlerim olacak hepimizde birer bebek örgüsü var :) anne adayımızda bu modeli bulmuş gelmiş aynısından istiyorum diye ,işin kötü yanı aynı renk aynı desenden ikinci bir örgü pek gitmiyor ama yapacak bir şey yok :))
daha önce burada http://makhina.blogcu.com/bebek-yelegi_4378661.html yeleğini yaptığım model gibi yapılıyor sadece desen koyuyoruz deseninde resimlerini yakın çektim anlaşılsın diye,örmek isteyenlere kolay gelsin.

10 yorum:

  1. ellerinize sağlık yeşil yeleğede baktım çünki tarifsiz pek beceremiyorum bebek giysileri yapmayı. ne güzel anlatmışsın deneyeceğim umarım beceririm. damacana örtüsünü 10 marifette gördüm değişik olmuş, ona yorum yazacaktım ama dolaylı yollardan bloğuna geldim burada karşıma çıkınca şaşırdım.

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş, ellerine sağlık canım. Hayırlı cumalar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım,demek ikiz yeğenlerin olacak ha? Rabbim öncelikle anne adayının sonra sizlerin yardımcısı olsun.ellerin dert görmesin hırka bir harika olmuş...

    YanıtlaSil
  4. allah kolaylık versin çifter çifter işiniz zor ama harika olmuş zahmetli ama sonuç harika ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. bebişler hayırlı olsun.
    eh sizede kolay gelsin canım.

    YanıtlaSil
  6. hayırlı geceler...
    hırka çok güzel beraber örülecekse baya uğraştırır kolay gelsin:)
    malesef canım yazdığın çizgifilm karakterinden yok ama bulursam netten bulduklarımı koyduğum bloguma koyar haber veririm canım.

    YanıtlaSil
  7. ablam bir de bura yazıyım geç kaldım ama kusuruma bakma :)) güzel bir model sana kolay gelsin

    YanıtlaSil
  8. merhabalar ablacım.kolaylıklar diliyorum.güzel bir hırka.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı geceler.Hırka çok hoş olmuş arkadaşım ellerinize sağlık.Yeğenler de hayırlısıyla doğup büyüyerek bu şirin hırkaların içini doldururlar inş.Haftanızın güzelliklerle geçmesi dileğiyle Konya'dan sevgi ve selamlar:)

    YanıtlaSil
  10. çok hoş bir model canım size kolaylıklar diliyorum boş durmayın:)))bird eikiz olunca offf gerçekden aynı modelden 2. kez yapmak sini roluyorr:))..sizlere kolaylılklar dilerim

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin