2 Mart 2009 Pazartesi

kirmizili oyalar



ben yarım örgüler arasında boğuşurken siz buyrun kırmızılı oyalara bakın:))hepinize hayırlı haftalar dilerim

19 yorum:

  1. oya modelleri çok güzeller canım.ortadaki modelden benimde vardı kendim yapmıştım hediye gitti güle güle kullansınlar.eskiden çok yapardım oyayıda örgüye merak salalı beri pek yapmıyorum.güle güle kullan bacım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Selam canim..
    Your oyalar designs are darling - I love red work - hayırlı haftalar dilerim.
    Lady Hands.

    YanıtlaSil
  3. kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun derler ya oyalarda kırmızıyla bir başka güzel olmuş.güzel günlerde kullan inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Yine çok güzel oyalar paylaşmışsın bizimle.Teşekkürler canım,birde lokumlar sertleşirmi demişsin, hayır lokumlar değişmeden kalıyor.ayrıca farklı pudinglerlede deneyebilirsin sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. bende sana iyi haftalar dilerim,oyalar çok güzel,evet o yarım iş sorunu bendede var demekki sende benim gibi gördüğün her şeye başlamayı seviyorsun.

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı akşamlar canım. Nereden buluyorsun böyle güzel oya örneklerini? Yine çok güzel oya örnekleri koymuşsun sayfana. Eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  7. hepside birbirinden güzel.
    ellerine sağlık olsun canım.
    o yarım işler hepimizin başında merak etme sen:))

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan ablacım çok güzeller,sende ne var ne yok yoğunum demişsin hayırdır inş.öptüm seni ve çocukları:))

    YanıtlaSil
  9. Oyalar şahane
    Ellerine sağlık canım
    yarım kalan örgüleri merakla bekliyorum
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. merhabalar canım.tavuklu liften oyuncak fikri çok hoşuma gitti.hiç aklıma gelmemişti.onu da denerim inşallah.sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. oyalar çok güzel ellerine sağlık canım bilgisayarı kız okula götürüyor gündüzleri giremiyorum akşamları fazla vakit zaten bulamıyordum onun için geçekmeler oluyor ha.. birde annaanne oluyorum onun tatlı telaşıda başladı çilekli yeleği bekliyorum canım iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  12. selam canım hayırlı geceler

    YanıtlaSil
  13. Hayırlı cumalar dilerim canım.

    YanıtlaSil
  14. Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu seninle olsun. Hayırlı cumalar dilerim

    YanıtlaSil
  15. s.a.
    hayırlı geceler canım.ne güzel,kırmızı,kırmızı,hepsi de çok güzeller.yapan ellere sağlık.ben de uğrayamaz oldum.daha doğrusu,benim bu defaki sebebim oğullarım.ya bu çocukların hiç mi dersleri yok.3ü aralarında öyle ayarlıyorlar,bana sıra gelmiyor.ne yapalım,gençler,internet kfeye falan gitmesinler deyip oturuyorum.canım,senin minikler ne yapıyor.gelemezsem mevlid kandilin şimdiden mübarek olsun.a.e.o.

    YanıtlaSil
  16. Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim..

    YanıtlaSil
  17. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

    YanıtlaSil
  18. Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmeni dilerim.

    YanıtlaSil
  19. selamlar, bayılırım kırmızıya çok güzeller...
    Bol güneşli mutlu hafta sonları. Sevgiler

    http://supprusstaki.blogspot.com

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin