4 Haziran 2009 Perşembe

revontuli shawl - batik sal

şalı beğendiğiniz için hepinize teşekkürler herkes açıklamasını istiyor ama sıra sıra açıklaması yok arkadaşlar çünkü şemaya göre örülüyor dantel örer gibi,kaç ilmek başladığımı soranlar için 5 ilmekle başladım şal bitiminde yaklaşık 500 ilmekti.google artık istediğiniz dilde çeviri yapıyor her ne kadar bire bir uymasa da anlaşılabilir google'da çevrilmiş hali burada



ve en nihayetinde bitirebildiğim yeni şalım altın orgu forumunda sevgili ilknur'un sayesinde bu şalı ördük.şalı açıklayamıyacağım çünkü yabancı blogdan alındı ve onlar bu konularda çok hassas.. ama örmek isteyenler için ingilizce açıklaması ve şemaları burada çok zevkli bir örgü tavsiye ederim.

kullandığım ip: alize gold batik

şiş no:4

bu şalı ördükten sonra 30 dakika suda bırakılıp havlu arasında suyu alınıp resimdeki gibi gerdirme işlemi yapılıyor.gerdirme işlemi bittikten sonra ki hali 93 cm.

22 yorum:

  1. Çok değişik bir şalmış güle güle kullanın ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. hayatsu blogcu arkadaşdada görmüştüm çok hoşuma gitmişti rengide çok güzel ellerine sağlık yabancı dil olmayınca boşuna zaman harcamayayım seninkine bakarız iyi günler

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ya,gerçekten beğendim hatta bayıldım,ellerine sağlık,ama baya emek bu çok güzel gerçekten,allah nazardan sakalsın.renkleride ayrı bi hoş.

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık arkadaşım...

    YanıtlaSil
  5. şalın çok güzel olmuş canım eline sağlık iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  6. Oğlunun doğum günü kutlu olsun canım Allah oğluna hayırlı uzun ömürler versin. Şalın harika olmuş, eline emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. ooo çok şık ve zarif.ellerine sağlık.güle güle kullanın.sevgiler

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş sevgili arkadaşım.Harika bişey bu .tiril tirl.ellerin dert görmesin.emek vermişsin harika bişey çıkmış ortaya.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. geçmiş olsun dileklerin ve ziyaretin için teşekkür ederim ayrıca sanada geçmiş olsun bişeyi merak ettim yorumunda ilaçları bıraktıktan sonra düzeldim diye yazmışsın ne ilaçlarını bıraktıktan sonra düzeldin merak ettim sanada geçmiş olsun allah herkese sağlık sıhhat afiyet versin amin.

    YanıtlaSil
  10. merhaba canım,şöyle bir ziyaret edeyim dedim.bu şala göz koydum.sıraya aldım.elimdekiler bitince bunu örmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel olmuş,ellerıne saglık.
    iyi haftalar.

    YanıtlaSil
  12. harika birşey bu canım. ne kadar da şık duruyor öyle,ilkkez kez gördüm bu kadar güzel bir şal..ellerine sağlık.sevgilerimi ve güzel yorumun için teşekkürlerimi bırakıp gidiyorum.

    YanıtlaSil
  13. Güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim canım.

    YanıtlaSil
  14. harıka ötesı olmuş canım ellerın e saglık gule gule kullanasın

    YanıtlaSil
  15. sana ve sevdiklerine güzel bir gün diliyorum canım.

    YanıtlaSil
  16. http.belguzaranne.blogspot.com15 Haziran 2009 20:01

    merhaba canımsallar super ıyı gunlerde kullan

    YanıtlaSil
  17. off süpermiş. Hiç görmedim bu modeli :)

    YanıtlaSil
  18. merhaba canım babalar gününü kutlama geldim ve hatırını sorayım dedim yine görünmez oldun özletiyorsun iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  19. canım merhaba...sana güzel bir hafta dilekleri getirdim.sevgiler bırAKIYORUM.
    NERELERDESİN?

    YanıtlaSil
  20. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

    YanıtlaSil
  21. Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

    YanıtlaSil
  22. tudo muito lindo parabéns, beijos.

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin