17 Ağustos 2008 Pazar

ışıl ışıl şal ve fular


kelebekli ip diye tabir edilen ipten örülmüş şal fular takımı kızkardeşime kayınvalidesi ördü,7 no şişle ilmek atılıp haroşa örülüyor,ilmek sayısı istediğiniz büyüklüğe bağlı,ister gece ister gündüz kullanılacak şık ama çok kolay bir şal begeninize sunulur:)

9 yorum:

  1. yeah! its much better,

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş ablacım sahibi güle güle kullansın inş.mutlu bir pazar günü dilerim ablacım sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. s.a.
    hayırlı akşamlar sevgili kardeşim.kayınvalide hanımın ellerine sağlık.kızkardeşin de güzel günlerde kullanır inşallah.duan için teşekkür ederim.Rabbim hiçbir hastayı dermansız bırakmasın.dayanabileceğimiz şekilde imtihan eder inşallah,bizler aciz kullarız,dayanamaz isyan ederiz.günahkar olmak da var işin ucunda.yeni haftada herşey gönlünce olsun.a.e.o.

    YanıtlaSil
  4. ne hoş olmuş,sahibi güle güle kullansın.selamlar

    YanıtlaSil
  5. s.a.
    yeni haftada yepyeni güzellikler seninle olsun sevgili kardeşim.bugün erkenciyim.bizim oğlanlardan fırsat bulup alabildim ama başımda bekliyorlar seni ziyaret etmeden çıkmak istemedim.kal sağlıcakla......

    YanıtlaSil
  6. s.a.hayırlı akşamlar kardeşim,uzunca bir tatilden sonra yeniden aranızdayım.görüşmeyeli iyisindir umarım.ben çok yoğun günler geçirdim.misafirim çok fazlaydı Allah eksikliğini vermesin.Halada devam ediyor.Ramazan gelmeden işlerimi bitirmek istiyorum.mübarek ayda dünya işlerine fazla dalmak istemiyorum.bu arada fular çok güzel olmuş.görüşmek dileği ile A.e.o.

    YanıtlaSil
  7. Şal çok güzel olmuş. En son kız kardeşime ördüğüm atkıyı hatırlıyorum da bir sağa bir sola kaymıştı, merdiven gibiydi. Bu şalları ve atkıları nasıl düpdüzgün örebiliyorsunuz bilmiyorum. İşin sırrı ne? Hala kardeşim benden atkı bekliyor. Kış da yaklaşıyor bakalım napıcaz.

    YanıtlaSil
  8. merhaba canım uzun bir ayrılıktan sonra nihayet evime döndüm ama ağustos 25 derken 10nda oğlumu (damadımı)askere gönderdik kızımın yeniden tercih işleri vardı bilgisayar bana düşmedi derken buralardayım fırsat bulmuşken arkadaşlarımın hatırını sorayım dedim sevgiler bıraktım canım

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin