15 Eylül 2008 Pazartesi

atkı şapka takımı




evet arkadaşlar bu da pançomuzun şapka ve atkısı sizler için bir kaç şekilde resimledim ,
örnek pançoyla aynı sadece yaprak modeli var atkı ve şapkada..
yaprak modelinin anlatımı :
3 ilmek başlanır. Adım 1: 1 haroşa, 1 arttır (ipliği şişe dola), 1 düz, 1 arttır, 1 haroşa... Adım 2: Arka yüzde tüm ilmekler ters örülür... Adım 3: Yanlar haroşa yapılır, 1 ör 1 arttır uygulanırken ortadaki tek düz ilmek yaprağın orta eksenini oluşturur, orta ilmeğin her 2 yanından da ilmek artışı yapılır. Örülen haroşa ile yaprağın düz kısımlarının ilmek sayısı aynı olmalıdır. 4-7 ajur olunca, haroşa kısım yanlardan arttırılarak örülürken, yaprağın her 2 yanından 1’er ilmek eksiltilir, tepede 3 ilmek kalınca hepsi birden kesilir. Sonra 2 sıra düz,2 sıra haroşa yanlardan 1’er ilmek eksiltilerek örülür tepede 3 ilmek kalınca bir defada kapatılır.

11 yorum:

  1. ablam ne şanslı kızın var maşallah bak modellerin hepsini sakla ha ,yarın belki kızım olur lazım olur:))öptüm görüşürüz.

    YanıtlaSil
  2. s.a.
    hayırlı geceler ablasının gülü.aynı şapkadan 2-3 yıl önce bende yeğenime yapmıştım ama bizim şapka farklı idi.tabi bizimki bide panço değil ceketti.bebeklerde bu şapka çok güzel duruyor.benim minik kızımada çok yakışır ama annesi dimi.saurda sofranda bereket ve huzur olsun canım.a.e.o.

    YanıtlaSil
  3. canım selam..4 gündür blgsyr.servisteydi gelemedim.şöyle bir gezeyim dedim yeni bişeyler eklemeden.maşallah örgü sezonu açılmış.ellerine sağlık arkadaşım.sevgi ve selamlar..iyi geceler

    YanıtlaSil
  4. canım bi vardı iyi dikilmemiş die attımmı naptım bilmiyom eğer onu bulamassam elimd ekot dikilmiyor parmaklarım acıdı astarını bilem dikerken.:
    oh ne de güzelmiş bayram şekeri gibi.. güle güle gysin kızın canım
    teyzesinind eellerine sağlık çok hoş olmuşş

    YanıtlaSil
  5. selam arkadaşım takım takım olmuş çok şirin giyince ne güzel yakışır prensese maşallah görmek nasip olur inşallah...

    YanıtlaSil
  6. S.A.
    HAYIRLI GECELER ABLASININ GÜLÜ.SEVGİLER

    YanıtlaSil
  7. canım bir merhaba demeye uğradım.sevgilerimi bırakıyorum. k.i.b. öptümm

    YanıtlaSil
  8. atkı ve şapkasıda çok güzel olmuş tam takım pançoyla eline sağlık...

    YanıtlaSil
  9. s.a.
    hayırlı iftarlar canım.bu aralar pek iyi değilim.genelde yatıyorum.bayram sonu doktora gidecem.orucum bölünmesin diye bekliyorum.ama bazan dayanılmaz oluyor.sen nasılsın ablasının gülü.inşallah iyisindir.sevgilerimi bıraktım.a.e.o.

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı akşamlar canım, atkı bere takımı çok şekermiş. Eminim kızına da çok yakışmıştır.

    YanıtlaSil
  11. Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin günün gönlün aydın olsun canımm.Atkı bere çok şeker çok güzel olmuş sahibi güzel günlerde kullansın seninde ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin