2 Eylül 2008 Salı

dantel carsaf veya pike dantelleri



iki ayrı dantel birini daha örülürken sıcağı sıcağına çektim :) pike,çarşaf veya havlu kenarına örebilirsiniz tabi beğenirseniz:)hadi kolay gelsin.

8 yorum:

  1. s.a.
    hayırlı geceler canım.maşallah ,yapan ellere sağlık.sahibi güzel günlerde kullansın.oruçla bir problemim yok çok şükür.ama ialçlarımı düzenli kullanamadığım için başdönmelerim arttı ama olsun.böyle de oruç tutmak çok güzel.a.e.o.

    YanıtlaSil
  2. dantellerin çok güzeller yapanların elleri dert görmesin bereketli iftarlar sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı akşamlar canım. Bende şimdi sahur için börek yapacaktım. Önce seni ziyaret edeyim dedim. Yine birbirinden güzel danteller örmüşsün, ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. İKİSİDE ÇOK GÜZELLER CANIM ..YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK..

    YanıtlaSil
  5. dantelin modası hiç geçmiyor çok seviyorum ama örmeye sabır istiyor eline sağlık...

    YanıtlaSil
  6. selam hayırlı cumalar arkadaşım gönüldenele yle görüştümde takıldığım bir konu var benim sayfanın sonunda önceki yazılarım butonu çıkmıyor ne yaptıysam olmadı diğer sayfalara geçiş yok benim sanırım klasik şablon yeni yeni çöymeye başladım.Yardımcı olursan çok sevinirim sevgiler

    YanıtlaSil
  7. s.a.
    hayırlı geceler kardeşim,Allah oruçlarımızı kabul eder inşallah.çocuklarla senin biraz yoğun oluyordur herhalde.....

    YanıtlaSil
  8. selam canımm...benim sayfa sizlere ömür :(( spam tarayıcılarına takılıp yanlışlıkla kapatmışlar...özür dileriz bize zaman verim yazıyor.ya buraya geleli beri bisürü sıkıntı oldu bana.umarım çabuk hallolur.yukarıdaki peçetelerinde ne cici bici olmuş.renkli şeyler zaten beni bir şekilde kendine çekiyor.nazar deyöesimin sayfasıylada ilgilenmişsin.bana nasıl düzelttin diyince senin yaptığını söylemiştim.umarım sence sakıncası yoktur.sevgiler..iyi pazarlar canım

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin