5 Eylül 2008 Cuma

renk renk mutfak peçeteleri




bu peçete kenarlarını yıllar önce 1-2 parça örmüştüm sonra zamanım olmadı tamamlayamadım kardeşime verdim 12-13 tane ördü mutfak takımı da var (ilerleyen zamanlarda yayınlayacağım onuda)ne yapalım nasıl değerlendirelim derken dolap içinde kullanması için alpaka kumaşa rengine göre iplikle sarıp piko çektim renk renk şirin oldu.sizinde ördüğünüz havlulardan artan ipleriniz varsa bu şekilde değerlendirebilirsiniz.yapmak isteyenlere kolay gelsin :)

12 yorum:

  1. iyi geceler canım şimdi eve geldim güzel olmuş zahmet oldu çok sağol yeni şablon dahamı kolay ne birde başlık kısmındaki yazıları alta yada üstte görüntüleme imkanı varmı acaba resimlerde tam görünmüyor bir kısmı eksik gibi ne olur kusura bakma çok uğraştın biliyorum emeğine sağlık Allah gönlüne göre versin..

    YanıtlaSil
  2. ablacım çok güzel olmuş ellerinize sağlık maharetli kadınsın vesselam :))maşallah

    YanıtlaSil
  3. canım çok teşekkürler msn açıkmı?

    YanıtlaSil
  4. Renk renk çok tatlı olmuşlar. Mutfaklara da çok yakışırlar.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık canım ..renkleri ne güzel görünüyor şeker gibi:)) ..

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık canım ..renkleri ne güzel görünüyor şeker gibi:)) ..

    YanıtlaSil
  7. Selam canım gönüden eleye giremiyorum. Blog kaldırıldı yazısı çıkıyor, bir bilgin varmı?

    YanıtlaSil
  8. s.a.
    hayırlı geceler bi tanem.ellerine sağlık.kardeşin de güzel günlerde sağlıkla kullansın.ne güzel olmuşlar.bayram şekeri gibi rengarenk.
    çocuklarla zor olur biliyorum yaşadım o günleri.ama inan büyüyünce daha zor oluyor.ben şimdi küçüklük zamanlarını çok arıyorum.

    YanıtlaSil
  9. canım bende neden olduğunu anlamadım.sadece blogcudaki sayfamla aynı ramazan kutlaması resmini koymuştum iki sayfayada.onamı takıldı diye düşünüyorum.zaten iletide hata oldu özür dileriz.bize zaman verin yazıyor.ama kaç gün oldu gelmedi sayfa.bende burayla uğraşıyorum bakalım gelirse buda yedeğin yedeği olur :))sevgiler..bereketli sahurlar...

    YanıtlaSil
  10. merhabalar.ellerinize sağlık.çok güzel görünüyor.cıvıl cıvıl olmuşlar.değişik fikir .

    YanıtlaSil
  11. s.a.
    hayırlı geceler canım.hayrola,nerelerdesin?

    YanıtlaSil
  12. s.a.
    hayırlı geceler canım.merak etmiştim.hastalık olmasın da misafir olması çok güzel.biraz yorucu olsada Allah misafirsiz bırakmasın.sevgiler.a.e.o.

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin