10 Ekim 2008 Cuma

dantel oda takimi




benim çok beğendiğim bir danteldir bu model.. geçenlerde latifeye gezmeye gittim elinde ne örüyorsun dedim gösterdi hemen çektim yayınlar ismini de söylerim dedim inanmazsa kanıtı :))baktım panço örmüş,oyası da hoşuma gitti sen bunları da çekersin dedi izin mi alacağım aa dedim onları da çektim :))



bugün danteli yayınlayım sonraki günlerde diğerlerini :)güzel bir hafta sonu olsun herkese :)

7 yorum:

  1. s.a.
    hayırlı geceler canım.sevindim kardeşinden haber almana.konyanın adetlerini azçok biliyorum.Allah yardımcınız olsun.kardeşinede eşiyle uzun mutlu bir ömür dilerim.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım
    Çok güzel bir oda takımı, Örenlerin ellerine sağlık. Siz marifetli hanımlar örüyorsunuz, biz bilmeyenler de hayran hayran bakıyoruz. Mutlu haftasonları dilerim.

    YanıtlaSil
  3. canım nede tiril tiril durmuş.ellerine sağlık arkadaşının.
    diğer işleride bekliyoruz.latife arkadaşın eline sağlıkkk.

    YanıtlaSil
  4. Tamam abla sagol :) Ücretli oldugunu okumamıssım. Direl şablona bakınca :) O zaman birde şunu deneyelim? : http://www.giselejaquenod.com.ar/blog/2007/09/26/happy-spring-free-blogger-template/

    Şimdiden sagol.

    YanıtlaSil
  5. Hıı hıı biliyorum onların gidecegini. Daha önceki calışmamda tercubelenmişitm o konuda :) Olsun ablacım. Yeniden eklerim. Bir deneyelim bakalım şu şablonu. İnşallah çok içime siner. Kolay gelsiiin :) Hayırlı geceler diliyorum ..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ablacım. nasılsın? Şablon için çok tşk ederim. Şablon aslında fena degil ama içime sinmedi yinede :( sana başka şablon yuklermisin diye sorucam. Ama bence sen bana tek tek nereye giripte yukleyecegimi detaylı birşekilde anlatırsan seni birdaha rahatsız etmemiş olurum bu konuda diye düşünüyorum. Çünkü utanıyorum artık :)

    Birde şu şablonu denermisin?
    http://lenatoewsdesigns.blogspot.com/ bu sayfadaki birkacını denemek istiyorum aslında, ama sen benim için pastel paisley i yuklersen sevinirim?

    Utanıyourm ama çok tşk ederim. Allah razı olsun. Ah bir bulsam içime sinen bir şablonu uzuuun bir sür degiştirmicem valla.

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin