6 Ekim 2008 Pazartesi

Kumaş pecetelik,tepsi ortusu,sekerlik ve cop poseti

Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum..benim kardeşimde aynı bölgede asker.. hain saldırıdan bu yana ulaşamıyoruz Allah'ım tüm askarlerimizle beraber korusun..(Amin)

Merak eden arkadaşlarım için kardeşimle nihayet görüştük kendi iyi ama arkadaşlarının çoğunu kaybetmiş :( çok üzgün morali bozuk arkadaşlarını kaybettiği için...


kızkardeşime yaptığım peçetelik,şekerlik,tepsi örtüsü ve poşetlik..
ithal kapitone kumaşla yaptım kenardaki organze tüller perdeden kalan kumaşlardı onları değerlendirdim,tüllerin etrafına metrelik pullar dikip simli harçlar ve organze gül ve yapraklarla süsledim galiba güzel oldular :)
aynı kumaşlardan seccade hurcu,seccade,bohça yaptım onlarıda tamamen bitince yayınlarım.


19 yorum:

  1. çok şekr değilmi bende çok seviyorum bu modeli ellerine sağlık harika olmuş muazzez ablanın sayfası görünmüyor doğru şablandaki kodlar bile yok yeni şablon şeçtik bereber geri geldi eklenti kısmı var orayı anlayamadım çok üzüldüm ya

    YanıtlaSil
  2. ilk önce iyi haftalar dilerim.inşallah en kısa zamanda kardeşinden haber alırsın.allah tüm şehit ailelerine sabır versin.kardeşinden haber alınca bence hepimize bildir bunu.

    YanıtlaSil
  3. Şehidlerimize Allah rahmet eylesin. Ailelerine Allah sabır versin.

    Ne kadar güzel şeyler yapmışsın öyle, süslü süslü. Çok beğendim, harikalar.

    YanıtlaSil
  4. canım yaaa çok şeker görünüyolar bayıldım ben dikiş ve mefruşat öğrenmek istiyorum yaaa:))

    YanıtlaSil
  5. şehitlerimize ALLAH dan rahmet ailelerine sabır diliyorum


    canım..
    elleirne sağlık bu peçetelik poşetlik çok güzel olmuş e tabi tepsi örtüsüde kardeşin güle güle kullansın ellerine sağlık ve kolaylıklar dilerim

    YanıtlaSil
  6. canım inşallah kardeşinden en kısa zamand aiyi haberler alırsınız.. ALLAH bütün askerlerimizi korusun..

    YanıtlaSil
  7. canım ya ben de yarım yarım okuyup acele yazıyorum üzülüyoryum dayanamıyorum neyseki haber almışınız kardeşinden ..ALLAH sabır versin yanıbaşındaki birini aniden gitmesi...çok zorr..

    YanıtlaSil
  8. canım öncelikle kardeşin için üzüldüğümü belirtmek isterim.sizin gözünüz aydın olsunda o ömür boyu bu acıyı atamaz kolay kolay..Allah başka acılar yaşatmasın inşallah.
    canım ellerine sağlık.bahsetmiştin diktiğini.kardeşin güzel günlerde kullansın.pek bir albenili oluyor bu takım.diğerlerinide bekliyoruz.sevgiler canım tekrar çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  9. ablam birde bura yazıyım gücenmesin demi :))
    çok güzeller ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Merhaba. Blogunuzu gönüldeneledokulenler arkadaşım tavsiye etti. Ben blogumdaki yazıları kaybettim. Ekrana birşey cıkmıyor, şablonum kayboldu. Gonuldeneledokulenlere birkere yardımcı olmussunuz, benide sana gönderdi :$ Yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  11. canım ya gece de okudum.şablonu yenileyim derken herşey kaybolmuş.öyle üzülmüşki..okuyunca tabi aklıma sen geldin.benimde herşey gitmişti ya.sen kendi yorumundan cevap yaz istersen.bende geceye yazayım.oradan okur belki.
    sevgiler canım.iyi geceler

    YanıtlaSil
  12. s.a.
    hayırlı akşamlar canım.daha yeni okudum.kardeşinden haber almışsınızdır inşallah.Rabbim onun ve diğer bütün askerlerimizin yanında olsun.kolay değil,millet olarak zor günlerden geçiyoruz gene.herşey gönlünce olsun canım.

    YanıtlaSil
  13. ayy ne kadar şirin olmuşlar.peçetelikte ama özellikle poşetlik çok güzel olmuş.böyle pratik hanımlara bayılırım.ellerin dert görmesin canım...

    YanıtlaSil
  14. Siz geri getirdiniz sanırım blogumuuu. Çok teşekkür ederim!! Çok sevindim. Allah razı olsun.. :)

    YanıtlaSil
  15. Bloguma bıraktıgınız yorumu yeni okudum. estagfurullah nedemek geciktimn. Vakit ayırmanız bile beni çok mutlu etti. Ellerinize sagllııık. Acaba bir şablon bulsam yüklermisiniz? ben yeniden kaybederim diye cesaret edemem sanırım. :)

    YanıtlaSil
  16. canım çok teşekkürler.ne kadar sevinmiş.ellerine sağlık olsun.bende gezerken okudum yorumlarını.aklıma sen geldin.ellerine sağlık olsun.
    hayırlı telaşlarınız varmış canım.kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  17. arkadaşım ellerine sağlık üç parçada şahane olmuş çok beğendim.özellikle de poşetliği çok beğendim.sevgiler

    YanıtlaSil
  18. s.a.
    canım cuman mübarek olsun.kardeşinden haber aldınızmı canım.merak ediyorum.senden de haber çıkmadı.inşallah iyisinizdir.sevgiler

    YanıtlaSil
  19. iyi geceler dilemeye uğradım.kolay gelsinnn sevgilerr

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin