15 Ocak 2009 Perşembe

mini minnacik bebek yelegi ve mim

bu sevimli yelek ikizlerin resimde göründüğü hale aldanmayın en fazla 4 aylık olana kadar giyebilir minicik yumoş yumoş birşey,sonra sanırım oyuncak bebeklere giydirir kızlar.
yelek yakadan başlamalı ip nako astra,60 ilmek ,örgü örneği ise yıldız modeli.yaka da ki artırma yerlerinde saç örgüsü konuldu.takıldığınız yer olursa sorun yardımcı olurum

yıldız örneginin açıklamasına gelince: Örnek örgünün arka yüzünde oluşturulur. 3 ilmek toplanır,İlmekler sol şişten çıkarılmadan , İplik şişe bir kez dolanır (arttırılır)Sağ şiş tekrar aynı yere batarak ilmek alınır. 3 ilmek kesilirken aynı anda 3 ilmek arttırılmış olur. Sol tarfındaki 1 ilmek ters örülürÖrgünün ön yüzünde tüm ilmekler düz örülür. Arka yüzde 2.ci yıldızları yaparken ilk sıradaki 2 yıldızın ortasındaki 3 ilmek yıldız yapılır, Yıldızların ortalarındaki ilmekler tek örülür .




ve gelelim mime sevgili arkadaşlarım muazzez,dantel83,deryasozeri arkadaşlarım beni mimlemiş masaüstümüzde ne var diye?
benim masa üstümde oğlumun çizdiği aile resmimiz var paintte çizdiği için çok muntazam değil ama ben çok begendim,meyve ağacımız yanında merdiveni ile,yeşil bi parkımız ve ikizler tabi bizim aileninde vazgeçilmezi..

5 yorum:

  1. selam arkadaşım..
    the blouse is so beautiful,you do great work and the color is nice!
    take car.
    Hayırlı Günler .
    Lady Hands.

    YanıtlaSil
  2. ooo guzel bir yelek, rengi ozellikle cok dikkat cekici. ben kirmizi rengi hem oglana hem kiz cocouguna cok yakistirirm. Masaustude harikaaa :)

    YanıtlaSil
  3. s.a.
    hayırlı geceler bacım.nasılsın,ben bu aralar iyi değilim gene.gerçi utanıyorum (filistindeki müslüman kardeşlerimiz o zor durumdayken) rahatsızım demeye.cuman mübarek olsun.oğluşunu da kocaman öptüm.maşallah önemli olan onun hayalindekini çizmesi.a.e.o.

    YanıtlaSil
  4. s.a.
    hayırlı geceler canım.az önce de yorum yazdım ama gönderdim mi unuttum birden gene yazayımdedim.cuman mübarek olsun.oğluşunu da kocaman öptüm canım.maşallah,ne güzel de çizmiş.a.e.o.

    YanıtlaSil
  5. canım yelek çok güzel eline sağlık bende şimdi örüyorum bebek yeleği onu eklicem en son sanırım taşınıyorum birkaçgün sonra birsüre yokum yani.

    YanıtlaSil

yorum yazar mısın :)

Blog Widget by LinkWithin